True
Woon.TV - TV kijken via internet, de beste Woon tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

05-09-2024


Bar Laat
Bar Laat: Afl. 8

In mei werd Nederland opgeschrikt door het nieuws over een mishandeld pleegmeisje in Vlaardingen. Te gast zijn Bart Visser, woordvoerder van de biologische familie en misdaadverslaggever Gerda Frankenhuis. * Ervaringsdeskundige Mirjam en uroloog Oscar Brouwer over de impact van een ernstige ziekte waar je je ook nog eens voor schaamt. * Wie reportage zegt, zegt Marcel van Roosmalen. Vanaf morgen een nieuw programma van onze Verslaggever des Vaderlands: 'Van Roosmalen op reportage'. * Vandaag werd de Defensienota van minister Brekelmans gepresenteerd. Komt er een dienstplicht aan? Mart de Kruif hoopt het vurig. * Claude treedt op!



NOS Studio Para Parijs
NOS Studio Para Parijs: Afl. 8

Live talkshow vanuit Parijs waarin dagelijks de hoogtepunten worden besproken van de Paraympische Spelen.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 4

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



2Doc
2Doc: Afl. 58

De Poolse regisseur Maciek Hamela portretteert Oekraïners die na de Russische inval van 22 februari 2022 veiligheid zoeken. Hij belicht, via de binnenspiegel van een personenbusje, op intieme wijze hoe een oorlog zich ontvouwt. Terwijl Hamela zijn passagiers door een landschap van mijnen, checkpoints, verwoeste bruggen en gebouwen, en een constante dreiging rijdt, delen zij hun verhaal op de achterbank.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 14 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 september, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma





Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Minister Ruben Brekelmans (VVD) en staatssecretaris Gijs Tuinman (BBB) van Defensie maken bekend waaraan de krijgsmacht de komende jaren de 2,4 miljard euro gaat uitgeven die Defensie jaarlijks extra krijgt. Minister Brekelmans is te gast. * Videowebsite Youtube probeert met nieuw beleid de hoeveelheid fitnessvideo's die kinderen te zien krijgen, in te perken. * In Rotterdam begint de rechtszaak tegen de pleegouders van een 10-jarig meisje uit Vlaardingen dat in mei in het ziekenhuis terechtkwam na een zware mishandeling. De pleegouders staan terecht voor poging tot doodslag. We bespreken de zaak met hoogleraar Jeugdrecht Mariëlle Bruning.



De Modellenmythe
De Modellenmythe: Afl. 2

Ondanks de body positivity beweging van de laatste jaren eist high fashion nog steeds onrealistische lichaamsafmetingen, waarbij slechts een klein percentage modellen voldoet aan de strikte normen. De druk om aan deze verwachtingen te voldoen, leidt vaak tot ernstige lichamelijke en mentale gezondheidsproblemen. Model Saana werkt nu als curvy model maar ze vertelt hoe ze als beginnend model onder de druk bezweek en anorexia ontwikkelde.







Focus
Focus: Afl. 11

Een stroomdraadje diep in de hersenen, oftewel diepe hersenstimulatie. In Nederland wordt deze behandelmethode bij steeds meer psychiatrische stoornissen onderzocht, zoals bij depressie en de meest recente toevoeging, anorexia nervosa. Petra Grijzen volgt Jeannette Nieborg die al jarenlang met een ernstige depressieve stoornis kampt. Diepe hersenstimulatie is voor haar een laatste redmiddel. Petra ziet hoe haar psychiater Roel Mocking met een kleine stroomaanpassing haar stemming volledig kan doen omslaan. Petra volgt ook nieuw onderzoek, zoals naar 'closed loop', een zelflerend kastje dat zichzelf aanstuurt, zonder tussenkomst van een arts.



De Ring
De Ring: Afl. 1

Juriste Anna Hartogh bezoekt haar opdrachtgever Simon, baas van BootCamp, een groot jeansbedrijf. Als ze een ring ziet liggen, stopt ze hem in een opwelling in haar tas. Dezelfde avond wordt ze verliefd op Max, rechercheur bij de politie. De broer van Simon, Patrick, moet een onaangenaam klusje opknappen. Hij ontslaat een ontwerpster. Als Anna de volgende dag met Simon gaat lunchen, duwt hij haar een verontrustend filmpje onder haar neus.



Het Roer Om
Het Roer Om

Na een verdrietige periode besluiten de Brabantse Heidi en Christ te vertrekken naar Portugal, waar ze twee huisjes hebben gekocht. Nog voordat hun huis in Nederland verkocht is, starten ze met de verbouwing van de huisjes, maar al snel is de bodem van het bouwbudget in zicht. De verbouwing komt stil te liggen en inkomsten blijven uit. Hoe gaan ze dit oplossen?



Pointer
Pointer: Afl. 25

Aan de start van een nieuw schooljaar is voor veel scholen onzeker of voor iedere klas een leerkracht is. Alle beetjes helpen en zij-instromers zijn hard nodig. Toch hebben deze carrièreswitchers veel kritiek op hun traject: eindeloos veel opdrachten en verslagen, te weinig tijd en geld, geen goede begeleiding en een algeheel gebrek aan maatwerk. Hoe kan dat in het licht van de grote personeelstekorten? Ook meer dan de helft van de schoolleiders vindt dat deze route, die juist bedoeld is om meer mensen naar het onderwijs te lokken, beter kan en moet.



Break Free
Break Free: Afl. 1

Gerben (28) uit Zutphen is een druk baasje dat in de Achterhoek zijn eigen koninkrijk heeft gecreëerd. Om zijn horizon te verbreden maakt hij met zijn vriendin Anouk een prachtige rondreis door Midden-Amerika. Op die reis vieren ze samen de liefde, ontdekt Gerben een nieuwe wereld en ervaart hij rust. Met dat nieuwe inzicht beginnen ze hun terugreis.





FORMULA 1
FORMULA 1: Last To First: Bortoleto Bounces Back In Monza | 2024 Italian Grand Prix

From crashing out of FIA Formula 2's qualifying session to victory in the main event in Monza, it was a record-breaking weekend for Gabriel Bortoleto, who made the impossible possible.  For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F2">Klik hier</a> #RoadToF1



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 178

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 40

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.





MasterChef Australiรซ
MasterChef Australië

De twintig deelnemers gaan naar de Queen Victoria Night Market voor een teamuitdaging, waar ze in vier teams worden opgesplitst. Ze krijgen vijf uur de tijd om een โ€‹โ€‹streetfoodmenu voor duizend personen te bereiden en kunnen immuniteit winnen.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 103

Als Mirjam kijkt bij een renovatieproject van een oude school waar appartementen in komen, is ze gelijk verkocht. Dé perfecte woning voor haar en haar man Vincent. Met ruimte genoeg voor een lift, zodat ook Vincent goed boven kan komen. * Chef-kok Sharon maakt een maaltijdsalade met bramen, blauwe kaas en freekeh, een geroosterde graansoort uit het Midden-Oosten. Ze maakt er romige champignonsoep bij. * Boswachter Marieke trekt langs de oevers van de Drentsche Aa. In het voorjaar bloeit een van de kroonjuwelen van het nationale park: de zeldzame, zwartblauwe rapunzel. Daarnaast kleuren de velden van het beekdal paars, dankzij de brede orchis.



Eva
Eva: Afl. 4

Vaker naar het theater. Peter Pannekoek komt iedere maand met een voorstelling die we moeten zien. Vandaag De zaak Shell. * De VS beschuldigen Rusland van inmenging in de presidentsverkiezingen. Amerikadeskundige Laila Frank en journalist Huib Modderkolk leggen uit hoe influencers worden gebruikt voor Russische propaganda. En wat is de Russische invloed in de Nederlandse politiek? Politiek commentator Joost Vullings praat ons bij. * Viral gaan met online kledingfilmpjes: winkeleigenaren Joris Lammers, Saskia Bouwmeester en Angelique Bergsen-de Kok groeiden uit tot online fenomenen door de video's waarin ze hun eigen collecties presenteren.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 249

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bij de kennismaking tussen Connie en Oetse is Oetse&#39;s naam al meteen een struikelblokje. Maar het komt vast nog wel goed, want Connie heeft een pan met verrukkelijke goulash meegenomen.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Nizar gaat langs bij schoenontwerper Floris van Bommel. Hij heeft speciaal voor Nizar

Nizar gaat langs bij schoenontwerper Floris van Bommel. Hij heeft speciaal voor Nizar een nieuwe schoen ontworpen. In de fabriek van Floris, de enige schoenenfabriek in Nederland, ziet Nizar hoe zijn schoen gemaakt wordt. Pien en Lobbert krijgen bezoek van een prins met een glazen muiltje.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 213

Inwoners van Heerde zijn boos dat Defensie daar oefenterrein wil bouwen * Politieke carrière van Kamala Harris begon in de rechtszaal in San Francisco: 'Daar moet je stevig in je schoenen staan' * UWV erkent fouten bij uitkeringen



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

Erfgoedspecialist Marius Bruijn gaat op zoek naar de verdwenen kastelen van West-Friesland. Met animaties worden de kastelen weer tot leven gewekt en zien we een impressie van hoe ze er ooit mogelijk uit hebben gezien. Vandaag: kasteel Nieuwburg. In Roeg! deze keer: plas Engelgaarde. Deze plas trekt duikers uit het hele land vanwege het heldere water en de vissen die er te zien zijn.



De Faker
De Faker: Afl. 9

De familie Iking-van Krimpen verblijft deze zomer in Frankrijk en Nienke van Dijk gaat bij ze langs. Kan ze tussen de baguettes door de Faker ontdekken?



FORMULA 1
FORMULA 1: A Freaking Awesome Ride For Patrick Mahomes ๐Ÿ’จ

Super Bowl MVP Patrick Mahomes loved EVERY second of his Pirelli Hot Lap with Alpine's Jack Doohan! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a>



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 178

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.





RoddelPraat
RoddelPraat: Jan Roos ontmoet non-binaire schizofreen & Jade Anna naar psycholoog

Jan Roos, OJ en Dennis Schouten komen met deel twee. Er ging wat mis omdat OJ in slaap was gevallen gisteren.. Nogmaals, Excuses. Oliedom. Wellicht moeten we net als Jade Anna maar eens naar een psycholoog Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en pak alle extra uitzendingenl: <a target="_blank" href="https://roddelpraat.backme.org Jouw">Klik hier</a> favoriete speler van jouw favoriete club op een trui of shirt: <a target="_blank" href="https://cultheld.nl Tot">Klik hier</a> volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Vrijheid van meningsuiting?

Rico is een bekend activist als het aankomt op vrijheid van meningsuiting. Technocratie en totalitarisme komen steeds dichterbij. Waarom is dit schadelijk en wat zou de grens van meningsuiting zijn? Dit en meer in deze aflevering van Staat's Schuld. Linkje: <a target="_blank" href="https://potkaars.nl --- Deze">Klik hier</a> video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/maandelijks-doneren/ Wil">Klik hier</a> je meer video's bekijken en op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Ga dan naar: <a target="_blank" href="https://www.cafeweltschmerz.nl/videos/ Wil">Klik hier</a> je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 179

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Heracles Almelo
Heracles Almelo - FC Utrecht | 05-09-2024 | Samenvatting

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ En de Heracles Almelo App



Brugklas
Brugklas: Afl. 4

Het zit niet mee. Violet krijgt steeds de schuld van dingen die ze niet heeft gedaan. Yuna neemt het net iets te graag voor haar op. Wat moet Violet doen?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 179 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 september, 17:44 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: SLAPEN IN PAIRI DAIZA! BESTE DIERENPARK VAN EUROPA!

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.





Vitesse
Vitesse: INTERVIEW | Theo Janssen over de transferperiode ๐Ÿ”

Theo Janssen over de transferperiode. #Vitesse โ–บ ๐—”๐—•๐—ข๐—ก๐—ก๐—˜๐—˜๐—ฅ ๐—ก๐—จ <a target="_blank" href="http://bit.ly/vitesseabonneer โ–บ">Klik hier</a> ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—š ๐—ข๐—ก๐—ฆ Website: <a target="_blank" href="http://vitesse.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/MijnVitesse Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/Vitesse Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/mijnvitesse">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@vitesse">Klik hier</a>



vThorben
vThorben: Beste UPDATE OOIT! (Spongebob)

Bedankt voor het kijken naar Beste UPDATE OOIT! (Spongebob) Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Leerdam: 'Het wordt tijd om punten te pakken' | Nabeschouwing #HERUTR

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ En de Heracles Almelo App



Heracles Almelo
Heracles Almelo: Hoogma: 'Fijn om na lange tijd weer minuten te maken' | Nabeschouwing #HERUTR

Abonneer op ons YouTube-kanaal via <a target="_blank" href="http://bit.ly/2AMvIuk">Klik hier</a> Volg Heracles Almelo ook op: <a target="_blank" href="https://www.heracles.nl">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/heraclesalmelo https://www.twitter.com/heraclesalmelo https://www.facebook.com/HeraclesAlmelo">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.TikTok.com/@heraclesalmelo">Klik hier</a> ๐Ÿ“ฒ En de Heracles Almelo App





EnzoKnol
EnzoKnol: SLAPEN IN DE STUDIO MET MIJN BROER! #4038 #4039 #4040

Deze video bevat een samenwerking met MAMA Noedels. Bekijk de winactie: <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@enzoknol โ–ฌ Vorige">Klik hier</a> video: Deze video bevat vlogs: # โ–ฌ Knolpower kledinglijn โžœ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube โ–ฌ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en donderdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol โ–ฌ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists โ–ฌ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl โ–ฌ #Knolpower Dikke vette peace โœŒ



Vita Cleo
SKINNY JEANS ZIJN TERUG?! | VITA CLEO VLOG #169

In deze video gaan we naar de speeltuin in het Amstelpark, heb ik hele goeie eerste schoenen gekocht voor Louis en chill ik samen met Elise voor de podcast. Once Upon kortingscode: 'summer25' voor 25% korting! Geldig tot 8 sept. Linkje: <a target="_blank" href="https://onceuponapp.onelink.me/PtX4/jd3wa8ev In">Klik hier</a> deze video zit een betaalde samenwerking met Once Upon. Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



Nienke Plas
Het is allemaal zwaarder dan ik had verwacht! #404 By Nienke Plas

Soms loopt werk en privé nou eenmaal door elkaar.. ๐Ÿ’” Vanaf oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Afl. 107

Liveverslag van Vuelta en aandacht voor de Paralympische Spelen.



Het Uur van de Wolf
Het Uur van de Wolf: In 'De jacht op mijn vader' onderzoekt regisseur Gülsah Dogan het spanningsveld

Eric Lie is een levende legende in Suriname. Hij is berucht vanwege zijn grote liefde voor vrouwen en zijn jachtpartijen in het regenwoud en geniet veel aanzien als een van de hoogstopgeleide taekwondogrootmeesters van de wereld. Maar voor schrijfster Karin Amatmoekrim is hij vooral de vader die in haar leven schitterde door afwezigheid. Ze ontmoette hem voor het eerst toen zij 22 was, maar durfde hem nooit echt toe te laten. Nu gaat zij voor haar boek op jacht naar de man achter de mythische verhalen, in de hoop haar vader te vinden.



Feyenoord
Feyenoord: ๐ŸŽ™ INTERVIEW | DENNIS TE KLOESE over de transferwindow

Een uitgebreid interview met Feyenoords algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese over de zomerse transferwindow. ABONNEER โ–ถ๏ธ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer ๐Ÿ›">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ ๐Ÿ”ด">Klik hier</a> โšช๏ธโšซ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: โ–ถ๏ธ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord โ–ถ๏ธ">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



AFC Ajax
AFC Ajax: ALL THE 50 AJAX GOALS FROM BRIAN BROBBEY SO FAR! ๐Ÿซก

Met zijn treffer tegen Jagiellonia Biaล‚ystok staat spits Brian Brobbey nu op vijftig treffers in het Ajax-shirt. Van Fortuna Sittard-thuis tot de ontmoeting met de Polen: dit zijn alle vijftig goals van Brobbey op een rij. #BrianBrobbey โ–บSUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe โ–บFOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Ongehoord Nieuws
Ongehoord Nieuws: Afl. 41

Live opinieprogramma van én voor Ongehoord Nederland met eigenzinnige duiding van het nieuws.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 104

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn Renske Leijten, Stijn Bouma, Vincent Karremans, Albert Verlinde, Joris Rasenberg en Raymond Mens. Met hen hebben we het over de toeslagenaffaire, de Paralympische Spelen, populaire en nieuwe programma's, na veertien jaar weer het land door met 'Abel' en nog een aantal zaken die lopen voor Trump en hoe dat de campagne beïnvloedt.





Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden.

We zien hoe kinderen van verschillende leeftijden samenwerken in een scoutinggroep terwijl ze zich storten in avonturen op het water. De Waterscouts maken een mini vlot van takken uit het bos. Ondertussen geeft Myrthe tips aan Luuk om beter te vallen en helpt Jasmijn Sarah, de jongste van de groep, bij het maken van haar vlot. Zullen ze blijven drijven?



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 24

Sam en Julia krijgen een zaadje van de moeder van Julia. Volgens de legende van haar eiland groeit daar een vrucht uit die je moedig maakt. Sam heeft die nodig zodat hij durft te steppen.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 248

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 178

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.